Otsi enda heakskiitu ning magic hakkabki pihta

Ole hea tee endale pai nende päevade eest, mil arvasid, et sa ei saa hakkama aga said. Kui sa pole veel seal, kus sa olla sooviksid, siis see peaks olema sinule piisavaks motivatsiooniks. Mind kergelt häirib, et inimesed näitavad mu peale näpuga nüüd, kus see tegelikult on juba minevik. Nüüd, kus ma olen mega õnnelik ning elan tervislikku elu. Kus kohas olid kõik, kui see minuga juhtus, kui kannatasin? Nüüd on kõik hästi ning ma saan ka jagada neile, kellel ei ole hästi. Näidata, et reaalselt kõik on võimalik. Sa pead ise astuma enda teelt eest, et hakata elama tegelikku elu, mis on nii imekaunis!

See on absurd, kui lõpuks on keegi suu lahti teinud, et aidata teisi sarnases olukorras ning sellepärast vaadatakse kulm kortsus minu poole. Ise joote, tarvitate ka muid asju, teete vigu. Jah, te teete seda küll „salaja“ ning võibolla ei tunnista enda probleeme. Kuid kas te mõistate, et te näitate näpuga praegu kellegi peale, kes on ennast kokku võtnud ning niimoodi enam ei käitu? Ise teen endale küll pai, et tunnistan endale, et I fucked up, kuid ma olen siin. Selle asemel, et vanaviisi edasi käituda, pööran enda negatiivsed kogemused positiivseks.

Elu on ilus, kallid inimesed. Ära loe kokku enda halbu asju, loe kokku enda head asjad. Neid on igal ühel meist. Isegi kui depressioonis olin, nägin valgust tunneli lõpus. Minu valgus on minu tütar. Leia ka sina üles enda valgus, see on olemas. Ausalt on! Kas see on unistus või inimene või lihtsalt soov tõestada endale, et sa suudad. Haara sellest kinni ning sa saad hakkama. See, kui sa praegu antidepressante sööd, siis see ei tee sind terveks. Loodan, et sa seda ikka tead…

Ma olen ehe näide, et tegelikult me ei tea, millega parasjagu võitleb teine inimene. Tal võib olla naeratus näol, kuid see sisemine võitlus, mis tal käib? Sa ei tea, mis toimub seal. Võin väita, et endale valetamine on reaalne asi. Probleemi mitte tunnistamine, asja alla surumine või unustamine. Sulle tehti liiga ning sa keerad selle asja nii, et tegelikult ma ju tahtsin seda, kuid sa ei tahtnud. Miks sa oleks tahtnud midagi sellist?

Kui me ei salli ennast, siis me tihti teeme endale meelega liiga, šaboteerime ennast. Kindlasti tegin seda ka mina. Sa oled hakkama saanud pasaga, soovid ennast karistada, kuna sa ei usu, et sa oled midagi väärt. Isegi kui sa pole pasaga hakkama saanud, kuid tunned, et pole midagi väärt, soovid endale liiga teha. See on sama nagu lõikumine näiteks. Sa tahad seda valu tunda. Lõpuks oledki selle valu sees kinni ning ei oska muud moodi. Kuid see valu ei vii sind mitte kuskile. Sa ei saavuta sellega ju mitte kui midagi.

Sa väärid pai. Sa väärid kallistusi. Sa väärid rahu. Sa väärid tunnustust. Mida iganes sa hetkel endast arvad või mida iganes sulle keegi kusagil väidab, sa väärid parimat! Sa oled väärtuslik! Sa oled imeline! Sa oled võimas! Sa oled kaunis! Sa oled tugev! Sa saad hakkama! Sa suudad seda! Mina suutsin, suudad sina ka. Ma olen täpselt samamoodi tavaline naine. Kuid olen see kes avastas, kui eriline on olla sina ise. Ma hakkasin olema see, kes ma tegelikult olen. Ma ei ürita kellegile meele järgi olla. Ma ei ürita kellegi heakskiitu saada. Ma ei teeskle enam.

Mine vaata peeglisse. Tee silmad lahti, hinga sügavalt sisse ning välja. See, kes sulle vastu vaatab on üks imeline inimene! Sind on siin maailmas ainult üks. Ainult üks… Sa oled unikaalne. Ära palun peida seda proovides olla keegi, kes sa pole. Olla sina ise on kõige suurem talent ning oskus üldse. Avasta, kes sa oled. Kuula enda sisetunnet. Sinu enda käes on kõik vastused. Ära otsi teiste heakskiitu, otsi enda heakskiitu ning magic hakkabki pihta.

Leave a Reply