Suurtel ideedel on väiksed algused

This is the excerpt for your very first post.

Tere!

Minu nimi on Linda Maiste ja ma olen üksikema. Sõna üksikema mulle väga ei meeldi, kuna ma pole üksik. Mul on väga hea suhe endaga ja ma ei tunne ennast üksinda. Seega “Singlemom” on palju parem. Kuna oioi, kui single ma olen. Mu põnn on mu maailm. Kui teil tekib kunagi võimalus Lisannaga juttu rääkida, siis näete ise, kui äge ja eriline laps ta mul on. Olla singlemom polnud mu enda otsus. Nii lihtsalt läks ja siin ma nüüd siis olen.

Ma olen hakkama saanud küll läbi erinevate raskuste ja takistuste, kuid siin ma olen ja see on minu elu. Kõik mu raskused ja takistused on mind kasvatanud ja ma olen nii palju self-love´i avastanud ja tahan seda ka sulle jagada. Ma andsin lahkumisavalduse ning tulin ära alalt, mis mulle tegelikult meeldis, aga töötada 200-250h kuus lapse kõrvalt on liig. Ma tegin seda tükk aega ja asi lõppes alkoholisõltuvuse ning depressiooniga. Klassikaline stressi ajutine leevendus, maagiline alkohol. Sa ei saa arugi, mil käib see klõps, kus asi on läinud ülekäte. Depressioonist lahti saamisest on möödas nüüd juba aasta, aga alkoholi pole ma joonud vaid üle kuu. See on pidev võitlus ja see pole kerge. Tähtis on see, kus su pea on asja juures.

Peale töölt lahkumist läksin ma 1 – kuuks Prantsusmaale. Täiesti üksinda. Mu baby daddy ning tädi ja sõbrad olid olemas Lisannale, et mina saaksin puhata. Vaadata elus tagasi ning laadida täis enda patareid. Seda ma tegin. Mul on olnud üks pöörane elu. Eriti enda vanuse kohta. Aga see on mu elu ja ma arenen ning kasvan pidevalt. Reisile minnes suurim küsimus mu sees oli, et mis ma nüüd siis edasi teen? Kui ma tagasi tulen pole mul töökohta. Jah, mul on pakkumised teistes restoranides, et olla vahetusevanem või teenindusjuht taas. Kuigi ma armastasin seda tööd, ei jää mul selle kõrvalt veel aega, et olla täiskohaga ema. Vaadake, mul olen mina, kellele toetuda ja mul on maailma suurim kingitus, kes toetub mulle. Õnneks olen ma ka õppinud rohkem abi paluma ja olen aru saanud, et ei pea alati kõigega üksi hakkama saama.

Nüüd ma olen siis reisilt tagasi ning mis ma nüüd siis peale hakkan? Otsustasin alustada selle blogiga. Ma südamest loodan, et seda saadab edu, kuna mul on nii palju teile öelda ning jagada. Näidata, mis peitub ühe üksikema kardinate taga. Milleks me naised võimelised oleme. Kui erilised igaüks meist on.

Jagan teile oma süngemaid aegu ning kõige õnnelikumaid hetki.

Kui sa oled minuga kunagi kokku puutunud, siis sinust tuleb siin arvatavasti juttu. Tule vaata, mis mul öelda on ning jaga ka teistele. Loodan oma looga jõuda kõigini, keda mu lugu inspireerida või aidata võiks.

0 mõtet “Suurtel ideedel on väiksed algused” kohta

  1. Nii armas Linda! Ma pole just eriline blogidesse süübija..ei loe neid vãga (kahjuks või õnneks) aga Sinu oma lõin kohe lahti! Nii tubli oled! Palju jõudu ja pãikest Sulle ja pisikesele(või noh mis pisike ta enam on) !!:)))

Leave a Reply