Kes proovib Tinder deidil võõra mehega esimest korda LSD-d?

Mõni päev lihtsalt mitte midagi teha on okei. Me elame maailmas, mis keskendub kogu aeg millegi tegemisele. Lõdvestumine ning chillimine on samuti oluline. See on crazy, kuidas inimesed juba kahekümnendates kurdavad selja- ja liigesevalude üle. Me ei oska enam aega maha võtta. Selle tagajärjel me hullumegi ning saame hakkama lollustega.

Eelmine kord, kui ma üritasin joomata olla, mainisin teile, et käisin Tinder deitidel ikka. Natukene enne libastumist sain tuttavaks ühe armsa, kuid meheliku härraga. Tema ütleski mulle, et naised loovad elu, mehed võtavad elu. Ta oli kindlasti fifthy shades of fucked up nagu minagi, kuid meil oli hea. Temaga me lebotasime mõnuga. Lubasin teistele, et alkoholi ei joo ega joonudki. Narkootikumide kohta polnud kellegile midagi lubanud.. Ma ei tea, mis loogika mul oli, enesehävitamise loogika vist. Igaljuhul olime armsa, kuid meheliku härraga deidil ning ta mainis, et käis Californias ning tal on puhast LSD-d pakkuda. Crazy nagu ma olin, siis mõtlesin, why not.

Kes proovib Tinder deidil võõra mehega esimest korda LSD-d? Mina. Härra nägi välja nagu Tanel Padar, tõsiselt seksikas ning ta oli hea mu vastu. Ta polnud juba üle aasta kellegiga maganud ning ma ei tea, mis värk mul sellega on, kuid siis ma lausa tunnen, et ma pean vaest meest aitama ning temaga magama. See pole esimene mees, kes on kurtnud, et pole ammu saanud ning ma ainult sellepärast tunnen, et pean temaga seksima. See on tavaliselt olnud purjus Linda loogika. Võtsin suvel ühelt poisilt ka seepärast süütuse, tema vend oli omakorda viimane, kellega ma magasin, kuna nüüd olen pikemat aega kuival. Mingi fucked up maailmapäästja loogika mul oli.

Armas, kuid mehelik härra elas vanalinnas ning õudsalt hea oli paar päeva tema juures olla. Tegime seal peale ja sõime pizzat, lihtsalt olime. LSD trip oli väga uut moodi kogemus. Ma ei hakka sulle valetama, see meeldis mulle. See oli reaalselt siit maailmast põgenemine. Avastasin selle käigus nii mõndagi, kuid milline ma olin peale seda? Sa ei saa olla igavesti kadunud. See on endiselt ajutine ning väga mürgine lahendus. Jäle! See on selline keemia, et hiljem on sul veel mitu päeva halb olla, tõeliselt halb. See mind fuck ei ole seda väärt. Sain narkootikumide maitse suhu ning tahtsin veel seda maad avastada. Ma ei joonud alkoholi, kuid väitsin, et teisi asju võin ju teha ja proovida. Sõltlane teeb omale ettekäändeid? Kohe kindlasti..

Narkootikumidega kaasnevad teistsugused tutvused. Kas sa tahad neid tutvusi enda ellu? Ma jõuan sulle rääkida teinekord ka inimestest, kes tarvitavad narkootikume igapäevaselt. See on ulme, mis maailmas nad elavad ja see on rõve, millised nad välja näevad. Armas, kuid mehelik härra oli minu teine kogemus tugevama narkootikumiga. Sealt edasi hakkas neid kogemusi rohkem tulema. Varem, kui mul oli võimalus välja minna, siis tarvitasin alkoholi, nüüd olid mängus kangemad asjad. Fucked up on see, et nendega on hommikul sellline „kass“ peal, et võid omale tõsiselt liiga teha. Ma mõistsin, et läheb kiiresti jamaks ning hakkasin taas jooma. Kuna olin 5 kuud joomata, arvasin oma geniaalse mõistusega, et probleemi pole. Teeb nii, et kui sul on mingi sarnane loogika, siis sa annad endale praegu släpi vastu nägu. Selliste asjade tarvitamine ei ole reaalsus. Kasuta enda vabu hetki targemalt. Võta enda vabad hetked, et muuta enda elu selliseks, mille eest sa ei soovi põgeneda. Ma arvasin, et ma nautisin enda üksikuid vabu päevi, kuid tegelikult põgenesin enda eest. Veeta aega lihtsalt endaga oli nii keeruline, et soovisin lausa narkootikumidega enda eest põgeneda.

Ma elasin kahte elu. Elu emana, kus olin ma kodus ning olin meeleldi Lisannaga. Armastasin enda last, joonistasin kodus oma mandalaid ning olime. Kui mul oli see vabadus, kus sain teha midagi, kus ma ei pidanud hoolitsema kellegi eest, siis BUUM! Sain hakkama selliste asjadega. Salaelu? Ma tõesti arvasin, et niimoodi täidan enda tühjuse enda sees, proovisin kõike ning kõiki. Kogu see „kõik“ ei olnud reaalsus. Kaua sa elad välja mõeldud maailmas? Mida sa saavutad sellega? Ma ise arvan, et ma põgenesin enda eest ning hävitasin ennast samal ajal, kuna ma arvasin, et olen tühine. Tõin ettekäändeks, et elu on raske või lihtsalt ei mõelnud, niimoodi ei saa ega tohi. Elu ongi raske, elu on sitaks raske, elu on ka ilus ning me ei ole siin, et seda hävitada. Elul on meile pakkuda nii palju. Kui me enda potentsiaali maha matame, ei avasta me neid võimalusi iial. Mu ümber on nii palju inimesi, kes kogu aeg vinguvad. Igas pisikeses asjas leiavad halba, mis nad saavutavad sellega, ma ei mõista. Kõik on nii halvad, kõik on nii pahad, kõik teevad mulle liiga. Ei, kallis, sina ise teed selliste mõtetega endale liiga. Sa ei ole maailma naba. Mida sa mõtled, seda sa ka tõmbad.

 

 

Leave a Reply