Kiusatus oli metsikult suur, kuid ma ei teinud seda

Ma olin terve päev tüdinenud olemisega ning ei soovinud voodist välja tulla. Ma arvan, et mu uus sõltuvus on üle töötamine. Nagu nad räägivad, et sõltlane asendab ühe sõltuvuse lihtsalt teisega. Ma olen rahul selle sõltuvusega kuna see on teismoodi sõltuvus. Kuid mul on keeruline lõdvaks lasta. Ma tunnen süümepiinu, kui proovin puhata. Ma tunnen nagu mul ei oleks õigust ega aega võtta aeg maha. Mis ma tean on väga vale kuna nagu ma ka teile ütlen on väga oluline üksinda aega veeta.

Ma olen ennast parandamas ning sunnin omale vahest ka vabu päevi. Pool päeva pean küll omale ütlema, et see on okei Linda et sul on vaja puhata. Niimoodi ma siis täna olingi voodis terve päeva. Lõpuks hakkas juba väga imelik ning mind kutsuti välja. Rõõmuga ajasin ennast püsti ning käisin pesus, panin ilusa meigi peale. Mul oli isegi suva, mis neil plaan oleks olnud mul oli lihtsalt hea meel välja minna. Aega läks, et valmis saada kuid sain ning linnas juba olingi. Kohe, kui neid nägin tuli välja, et nad on juba siga lakku täis. No tore küll.. Mina endiselt ei joo tilkagi ning on keeruline kannatada välja purjus inimesi, kui ise oled kaine.

Davai pole hullu, võtsin kohvi ning plaan oli minna mõnekesi sõbra poole edasi. Okei läksime, ning siis sain alles teada, et sõbra juures oli plaan neil triipu teha. NO mida kuradit lihtsalt. Ma olen sõltlane ning mul on sellisele asjale eriti keeruline Ei öelda. Kiusatus oli metsikult suur, kuid ma ei teinud seda ning nad õnneks austasid seda. See, aga tõmbas neid kainemaks ning sai normaalsemalt suhelda. Kuid siis hakkas juba tantsima kutsumine, pigem tirimine ning väga tugevalt lähenemine. Mis ajas mind tõsiselt närvi. Ma näen seda inimest, kui sõpra ning ma ei soovi eriti kui ta purjus on millegi sellisega kaasa minna. Siis oli purjus inimesel vaja, aga takso võtta ning oma eks naisega midagi ajama minna. Ütlesin talle, et see on väga halb mõte, kuid ta ei kuulanud mind. Okei davai mine siis. Ma läksin linna kohvikusse seniks tööd tegema kuna kohvik juba kinni ja kui kedagi pole on kõige parem raha lugeda ning tabeleid täita. Ta pidi hiljem järgi tulema. Kuna ta sõitis minu taxify äpiga nägin, kui kaua tal läheb ning kui ta linna tagasi jõudis ta ka ei helistanud.

Ma ei ole kellegi booty call. Ma vaid pööritasin silmi selle käitumise peale ning austus taas langes selle inimese vastu. Kuid sellest kõigest hoolimata ma sain voodist välja ning mul on tuju super hea. Ma tegin tööl paberid korda ning istusin maha ning hakkasin kirjutama. Kirjutasin üle väga pika aja ka paberile pliiatsiga. See on kõige parem tunne, mõtted hakkavad jooksma ja on väga tervendav. Niimoodi ma siin nüüd avastasingi, et ma pole reaalselt endaga aega veetnudki tükk aega. Oi, kuidas ma seda olen igatsenud. Ma näen hetkel fantastiliselt hea välja ainult iseenda jaoks välja. Naeratan oma ette ning veedan aega endaga. See on nii hea tunne ning ma tunnen kuidas mu hing puhkab.

Ei ole mingit odavat ebameeldivat käitumist. Purjus meestega flirtimist või midagi. Olen mina, üksinda kohvikus tegelemas sellega, mis  mulle meeldib. Ma varem karstin olla üksinda. Nüüd ma pigem kardan seda, kui minu ümber on valed inimesed. Tuleb hoolega valida, kellega me suhtleme ning kellele oma aega kulutame. Lase lahti vajadusest olla vajatud.

Ma tunnen nagu ma oleksin taas suhtes iseendaga. Ma soovin ennast taas ise välja viia, sööma  viia, ning lihtsalt veeta aega üksinda. Mitte keegi pole sulle elus rohkem toeks, kui sina ise. Ole enda jaoks esimesena olemas. Sa oled number üks enda elus. Ära unusta ennast kuulata.

Leave a Reply