Kui ma teda koju minnes googeldasin ei imestanud, miks.

Ma pole siin, et sobituda sinu maailma. Ma olen siin, et luua enda oma. Meil kõigil on enda elu ja seda ei tohi ära unustada. See, mis on sinu jaoks normaalne ei pruugi olla teise jaoks. See, mis teeb sind õnnelikuks, ei pruugi teha teist inimest. See on mega okei ning tuleb elada elu, mis teeb Sind õnnelikuks.

Sain tuttavaks ühe mehega. Taas maagilises tinderis. Tal oli võltskonto. See tähendab, mitte enda nime ega näo alt, kuna ta oli avaliku elu tegelane. Kuidas ma ta ära tundsin, kui pidime kokku saama? Ta sõitis mootorrattaga kohviku ette ilma kiivri ja motika riieteta. Teadsin kohe, et see on tema ja ta muidugi kõndis ka otsejoones minu juurde. Käisime restoranis söömas ning vanalinnas jalutamas. Jutu käigus tuli välja, et ta arvab, et ta on juba nii vana, et võiks perekonda looma hakata. Mõtlesin, et oi kui tore ja laususin et kõigepealt peab siis ju omale selle õige leidma. Tema sellepeale, et ega ei pea ainult ühe naisega. Minu vajadus temale meeldida pani mind reaalselt selle peale ka mõtlema. Miks mitte? Ta oli väga omamoodi kuju ning elus korduvalt pahandustesse sattunud. Lausa oma nime oli ta dokumendis ära muutnud. Kui ma teda koju minnes googeldasin ei imestanud, miks.

Kuid ma sain temaga veelkord kokku. Seekord läksin ma otse tema poole. Ma olin plaaninud alkoholiga esimest korda pausi teha, kuna teadsin, et olen siis „the ultimate slut“. Kuid ta oli meile vahuveini ostnud seega, kuidas ma oleksingi saanud keelduda? Soov meeldida oli ju nii tugev. Jõime klaasi ja otseloomulikult olin ma valmis kõigeks. Tantsisime tema juures, läksime voodisse, tegime värki-särki ning peale seda läksime restorani sööma. Edasi jõudsime tema sõbra poole jooma ning sealt läksin ma enda sõbra poole jooma ja sealt edasi jõudsin ma omadega linna. Piisas taas ühest klaasist, mis käivitas pöörase käitumise. Järgmisel hommikul ei soovinud ma temast midagi kuulda, ma ei soovinud endast midagi kuulda, ma ei soovinud mitte kellestki midagi kuulda. Taas tundsin ma vaid, kuidas ebaõnnestusin ning alkohol pani mind tegema asju, mida ma poleks soovinud. Kontroll puudus ning ma vihkan, kui mul pole enda üle kontrolli.

Sul on antud see elu siin ja praegu. Ära raiska seda palun. Ära raiska seda sellele ühele mõttetule klaasile, mis paneb sind tegema asju, mille üle sa pole uhke. Kui sul puudub kontroll, siis võta kontroll tagasi. Kui sa usud endasse, on kõik võimalik! Kui sellistes situatsioonides on raske ei öelda, siis ära riski. Hoia ennast eemale kiusatustest, mis sind hävitavad. Lase lahti sellest mõttest, et soovid seda. Keskendu enda tõelistele unistustele. Niimoodi on lihtsam olla tugev. Sa ju tegelikult tead, et ei soovi neid lollusi. Sa oled üks väike imeline tegelane, kes saab hakkama ja käitub endaga väärikalt.

 

Leave a Reply