Lõpeta vingumine ning alusta oma elu nautimist

Ma muudkui lajatan teile oma deepest darkest asju papahh papahh. Oleme kõik juba aru saanud, mul pole probleemi neid jagada. Miks peaks? See on minevik, see ei ole mina enam. See on küll osa minust, kuna mina selle kõigega hakkama sain. Arvan, et on nii oluline tunnistada endale kõike seda. Kuidas sa saaksidki mineviku selja taha jätta, kui ei tea, mis minevik sul olnud on? Kui sa ei tunnista endale seda, hüppab ta varsti jälle välja kuskilt nurga tagant. Su sees on probleemid, kuid, mis probleemid need on, ei tea. Sa ei tunnista endale enda vigu ning tegusi, mille üle uhke ei ole. Teate, kui hea on see enda seest kõik välja lajatada ning öelda I fucked up. Nüüd olen siin, et see negatiivsus pöörata positiivseks. Seal ei ole vahet, millise pasaga sa hakkama oled saanud minevikus, loeb, mis sa sellega peale hakkad.

Ma pole ammu nii õnnelik olnud, kui ma olen praegu. Mul on fantastiline tütar. Mul on võimalus kirjutada seda blogi, mis on mu uus kirg. Teid on siin juba päevas 5000 vähemalt ning muudkui tuleb juurde, mis on imeline! Ma elan elu, mida ma armastan. Teen midagi, millel on suurem eesmärk ning olen samal ajal olemas enda lapse jaoks. Ei tee liiga endale enam mürkidega. Ma olen õnnelik. Kuid kas kõik on mu elus korras kogu aeg? Ei, absoluutselt mitte, kuid mu suhtumine on paigas. Nagu ma olen ka ennem öelnud, ma olen õnnelik, kus ma olen praegu ning põnevil, kuhu ma lähen edasi. Väga imelik on mõelda, et olen praegu rahulik kuna nii palju on pussus, et ajab lausa naerma. Sain lapselt haiguse endale. Väga halb on olla. Töökoht, mis pidi mul ajutiselt Tallinnas olema jäi ära kuna nad ei oska no kohe üldse seal midagi korraldada. Sealt edasi tulevad need lemmikud raha probleemid. Kuid ma ei loe kokku enda halbu asju ma loen kokku enda head asjad.

Mul on nii hea meel, et ma ei joo enam alkoholi. Mul sai täna 2kuud mitte tilkagi võtmisest. Ise olen uhke enda üle. Väga uhke! Ma olen tänulik enda elu üle. Ma tean, et midagi väga ägedat hakkab juhtuma. Asi on suhtumises inimesed, ausalt asja võti on mitte vingumises. Meil kõigil on omad issued elus. Praegused või vanad. Vanemate pärast, eks-kuttide pärast, kooli kiusamise pärast. Mis iganes issued meil on, võim on meie enda käes. See on sinu enda valida, kuidas sa reageerid asjadele. Kas sa võtad selle negatiivsuse vastu või sa võtad positiivsuse vastu.

Meid paraku on õpetatud reageerima rohkem negatiivsusele ning valule. Milleks? Chill! Nii palju parem on armastust jagada, noogutada negatiivsusele, kuid mitte välja teha sellest. Seda räägin mina, kes ma ei suitseta midagi, ei tarvita midagi. Ma ei kasuta mitte ühtegi mõnuainet, ma lihtsalt olen avanud enda silmad ning ma näen, kui palju ilu on siin maailmas. Olen nüüd miljon korda õnnelikum, kui ei kasuta midagi, kuna kontroll on minu käes. Ma teadvustan endale probleeme, tegelen nendega. Kui mul puudub võim probleemi lahendada, siis ma ei stressa. Milleks stressata asjade üle, mida ma nagunii muuta ei saa? Kui ma saan muuta, ma muudan. Ma ei tea, mis saab homme. Kuid ma tean, et mu lapsel on kõik hästi. Minul on kõik hästi. Ma olen õnnelik. Tema on õnnelik. Ma säran. Tema särab. Ma armastan teda niiiii palju. Tema mind ka. Me oleme komplekt, kes vallutab selle maailma headusega. Vähemalt ma loodan.

Sa näed, sa loed mu minevikku. Sa näed, kui hulluks see läks, näed kui rumal ma olin, näed, mida mina too aeg ise ei näinud. Ma näen seda alles nüüd. Kas sina näed praegu, mis on sinu elus valesti? Mida sina ise teed valesti? Kuidas sina ise hetkel endale liiga teed?

See on sinu elu. See ei ole teiste elu. Kõik on sinu enda kätes. Kas sa oled nõus kannatama edasi või sa teed midagi? Tunnista endale probleemi ning asjad hakkavad liikuma. Pole olemas maagilist nuppu, mis muudab su elu täiuslikuks. On vaid võimalik muuta enda suhtumist, andestada endale ning lõpuks ometi elama hakata. Mida iganes elu sulle ette viskab, sa saad sellega hakkama, kuna sa ei ole nõus negatiivsusele võimu andma. Positiivsus = positiivsus ; negatiivsus = negatiivsus. Nii lihtsalt on. Lõpeta vingumine ning alusta oma elu nautimist.

Üks mõte “Lõpeta vingumine ning alusta oma elu nautimist” kohta

  1. Siin maailmas on palju neid, kes on südamlikud ja ausad, nemad väärtustavad juba sündimisest saadik elu ja kohtlevad ennast lugupidavalt. Aga nemad ei pasunda sellest maailmale, just sinusugused, kes on halba nii endale kui teistele teinud, pasundavad sellest netis.
    Miks on nii et kõige rumalamad on just need kõige häälekamad? Häbene oma rumalust ja õpi tõeliselt headelt inimestelt, mitte ära lahmi internetis.

Leave a Reply