Mitte miski ei muutu, kui mitte miski ei muutu

Võib olla ma näen seda maailma teistmoodi. Teistmoodi on alati hirmus meie jaoks. Kuid kuidas muud moodi muuta maailma? Käitudes vanade normide järgi ei muutu ju midagi, kuidagi peab maailma raputama. Me elame maailmas, mida valitseb negatiivsus. Me näeme alati enne negatiivset. See on sõltuvust tekitav ning me haarame sellest kinni. Teisi maha tehes tunneme iseennast paremini. Kuid teisi väiksemaks tehes teeme ennast suuremaks vaid enda jaoks. Tegelikult me pole suuremad. Sina oled inimene, mina olen inimene. Me oleme võrdsed. Me oleme kõik erilised. Me oleme kõik unikaalsed. Inimesed, aga keda on maha tehtud või kes ennast ise maha teevad, ei näe seda. Seega ta laseb ennast väiksemaks teha kuni lõpuks on ta juba nii väikene, et teda on raske üles leida.

Kallis sa ei ole väikene. Sa oled vägagi eriline. Sa oled unikaalne. Mina olen unikaalne. Ma olin nii väikene ning vaata nüüd. Varsti lõhun interneti ära oma avameelsusega, aususega, otsekohesusega. See on midagi nii võõrast ning teistsugust inimeste jaoks. Tõesti, enamus meist ei tunnista endale enda probleeme. Selle asemel teeme teisi maha, et ennast paremini tunda, kuid see tunne on ajutine. Negatiivsus toob negatiivsust. Positiivsus toob positiivsust. See ausalt ei ole oluline, mida keegi minust või sinust arvab. See, aga on nii oluline, mida me arvame iseendast. See on ainus arvamus, mis loeb.

Ma olen nii uhke enda üle, et ma ei joo ega suitseta, ma ei alanda ennast üheöösuhetega, ma ei tarbi ravimeid ega midagi hullemat. Ma teen endaga ise tööd. Igapäev on uus päev ning uus väljakutse. Ma olen enda selja nii sirgeks ajanud, kui üldse ajada saab. Ma olen nii valmis seda maailma raputama ning karjuma, lõpetage see negatiivsus! Mida me saame sellest?

Me oleme siia maailma loodud koos olema, üksteist aitama ning toeks olema. Me oleme kõik unikaalsed ning täiesti erinevad, meil kõigil on oma roll. Kuidas sa saad oma rolli täita, kui sa ei tea, kes sa oled. Kogu aeg üritatakse olla keegi teine, kuna keegi teine tundub palju parem. Ühiskond surub meile peale ilu norme ning Hollywoodi filmid näitavad, milline peaks üks ilus elu olema. Koolis surutakse meid kasti. Kui me kasti ei sobi, siis ei sobi üldse. Meid hirmutatakse, et me ise ei mõtleks. Me laseme enda eest otsustada. Me ei julge teha ise esimest sammu muutuse suunas. Mitte miski ei muutu, kui mitte miski ei muutu.

Ma olen tegemas midagi uut. Ma raputan ning šokeerin enda aususega. Ma olen täiesti hämmingus, et see nii suurelt on mõjunud. Mulle näitab see lihtsalt seda, kui õiget asja ma teen. Ma olen suutnud siia saada, vaid ühe kuuga tuhandeid inimesi päevas, ühes päevas. Ma loodan, et ma olen sulle mõnus släp vastu nägu. Sulle, kes sa jood. Sulle, kes sa ennast maha teed. Sulle, kes sa teisi maha teed. Sulle, kes sa vajad släppi. Sulle, kes arvab, et elu on üks roosa mannavaht. Sulle, kes arvad, et elu on üks põrgu. Ma annan teile kõigile ühe sõbraliku släpi, kuna sina ei pea tegema läbi seda, mida mina olen teinud. Sina ei pea ennast niimodi hävitama. Sina ei pea proovima kõiki lollusi, et lõpuks aru saada, et võim on alati sinu enda käes olnud. Ma olen siin, et seda sulle ise öelda. Kas sa, aga kuulad on sinu teha.

Mis iganes meiega juhtub, mis iganes me endale põhjustame, mis iganes keegi teine meile põhjustab, see oled sina, kes otsustab pärast seda tegutseda. See oled sina ise, kes peab ennast püsti ajama. Kui sa lased seda kellegil teisel teha, siis sa kukud taas, kui tema oma käe sinult ära võtab. Sinus endas on olemas see tugevus. Eemalda enda elust kõik mürgine. Eemalda enda elust alkohol. Eemalda enda elust narkootikumid. Eemalda enda elust kõik, mis teeb su kehale ning hingele liiga. Mis mõttega ennast tapad? Küll sa sured, kui selleks on aeg. Enne palun ela enda elu, mitte ära lihtsalt eksisteeri. Sa oled nii eriline. Sa oled siin põhjusega ning sind on ainult üks olemas. Ainult üks inimene siin maailmas on täpselt nagu sina. Tõsta enda pea üles ning hakka elama. Veeda endaga aega, vaata enda sisse, ole vaikuses. Eemalda ennast kärast ning mine tagasi, kui oled selleks valmis. Mina olen valmis. Ma olen täpselt samamoodi lihtsalt inimene, kuid ma olen inimene, kes ajas enda selja sirgu ning hakkas lõpuks elama. Jagagem armastust. Jagagem positiivsust. Me oleme siia maailma kõik koos elama loodud. Me kõik oleme siin põhjusega.

2 mõtet “Mitte miski ei muutu, kui mitte miski ei muutu” kohta

  1. Taas üks õige mõtisklus Sinult. Elan juba aastaid motoga – “Ole sina ise, kõik teised on juba võetud!” 🙂 Ja tõesti, see, millele sa oma energiat annad, see hakkab kasvama. Aga ainult sina ise teed valiku, on see positiivne või negatiivne. 😉 Ikka head Sulle! 🙂

Leave a Reply