Ma poleks iial uskunud

See pole sinu ülesanne olla kellegile meelejärgi. Sinu ülesanne on alati olla see, kes sa oled.

Ma poleks mitte kunagi uskunud, et minust saab teismeline ema. Ma poleks iial uskunud, et mu abielu kestab vaid üle aasta. Ma poleks iial uskunud, et minust saab alkoholisõltlane. Ma poleks iial uskunud, et tarvitaksin narkootikume. Ma poleks iial uskunud, et magan nii paljude erinevate meestega. Ma poleks iial uskunud, et minust saab vegan. Ma poleks iial uskunud, et ma ei lõpeta keskkooli. Ma poleks iial arvanud, et ma ei soovigi ülikooli minna. Ma poleks iial arvanud, et ma hakkan bloggeriks. Ma poleks iial arvanud, et soovin raamatut avaldada. Ma poleks iial uskunud, et satun hullumajja.

No näed siis. Ometigi läks niimoodi ja on niimoodi. Tead, mis kõige naljakam on? Ma poleks iial arvanud, et ma suudan olla üksinda nii õnnelik nagu olen praegu. Ma poleks iial arvanud, et minu 5-aastane tütar on minu lemmikinimene maailmas. Ma poleks iial arvanud, et minu seest võiks välja tulla nii ilus ja nii eriline ja äge ja võimas inimene nagu seda on Lisanna. Usu mind, ägedamat lihtsalt ei tehta, kui seda on tema. Ma poleks iial arvanud, et saavutan sellise tugeva hääle, mis mu seest väljub. Ma poleks iial arvanud, et julgen olla nii julge. Ma poleks iial arvanud, et usun, et kõik on võimalik. Ma poleks iial arvanud, et ennast on võimalik armastada.

No näed siis. Sa ei tea, mis saab homme. Sa ei tea, mis üllatus on järgmise nurga taga. Mina ka ei tea ja see on nii põnev. Elu on fantastiline. Seal pole vahet, kui rikas sa oled. Seal pole vahet, kui haritud sa oled. Seal pole vahet, kui ilus sa oled. Seal pole vahet, millesse sa usud. Seal pole vahet, palju sul on tuttavaid. Seal pole vahet, kui palju sa oled haiget saanud.

No näed siis. Vahe on selles, kuidas sa käitud teistega. Vahe on selles, kuidas sa suhtud ellu. Vahe on selles, kus on su süda. Vahe on selles, kuidas sa siin maailmas kohtled teisi ning ennast. Sa pole siin maailmas üksinda. Mina pole siin maailmas üksinda. Me oleme siin kõik koos ning see on äge. Me oleme siin kõik koos, et üksteisele olemas olla. Me oleme kollektiiv. Me oleme meeskond. Me oleme perekond. Me oleme siin, et olla koos. Me oleme siin, et luua elu ning elada oma elu.

No näed siis. Kas sa hoolid, kuidas su naabril läheb? Kas sa hoolid, kuidas su sõbrannal läheb? Kas sa hoolid, kuidas sinu töökaaslasel läheb? Kas sa suudad korraks panna ennast ka teise inimese kingadesse? Kas sa suudad ennast korraks panna ka oma lapse kingadesse? Kas sa suudad korraks mitte vaid endale mõelda?

No näed siis. Ennast peab hoidma ning kaitsma. Enda eest peab välja astuma, kuid võiks ju ka teiste eest. Kui sa tunned, et sul on hästi, kuid näed kedagi, kellel pole hästi. Mine ja aita. Mine ja toeta. Mine ja armasta. Mine ja ole. Mitte ükski heategu ei jää märkamata. See tuleb sinuni elus alati tagasi. Kui sa annad jõudu juurde positiivsusele see ainult kasvab. Seega ära lase külmusel ja negatiivsusel võimu võtta. Anna jõudu positiivsusele ning soojusele. Jagagem positiivsust! Jagagem armastust!

Üks mõte “Ma poleks iial uskunud” kohta

Leave a Reply