Minu uus mõtlemine on, et olen printsess torni otsas

Endale tuleb kindlaks jääda. Ma pole enidselt tilkagi joonud, suitsetanud ega odavalt käitunud. Tunne on mega hea. Vahepeal oli lausa füüsiliselt raske, kuid seal pole midagi imestada. Kiusatused on meil ju iga nurga peal. Kuid tuleb tugev olla ning tõesti lihtsalt õppida ütlema “”EI”. Öelda “EI” pole sugugi lihtne, kuid kui sa sellega hakkama saad, siis varsti on sul tõeline võim enda elu üle.

Me ise oleme need, kes ütlevad endale, et ma ei saa hakkama, ma ei suuda. See on see hetkeline nõrkus. Hakkad omale ettekääneid tegema ning negatiivselt seadistama. Kuid tegelikult sa suudad. Tegelikult sa saad hakkama. Väga hästi ja eduliselt. Vahepeal tuleb lihtsalt hoog peale, kus hetkeks ei taha enam tugev olla, kuid kui sa selle rumala jonni ära kannatad, siis varsti on juba taas lihtne ning tore edasi olla. See jube raske tunne on vaid korraks. Kannata ära. Mõnikord on see mõned tunnid, mõnikord terve päev ning mõnikord on see peal lausa nädal või terve kuu. Kuid see läheb mööda! Ausalt läheb. Kui sina jääd omale kindlaks ja liigud muudkui edasi parema elu poole, siis varsti see negatiivsus jääb järjest harvemaks ja harvemaks.

Tõesti igapäev ei saagi olla kõigega pööraselt rahul, kuid nagu ma koguaeg räägin, siis suhtumine on see, mis on oluline. Emotsioonid on lubatud. See on okei, kui tahad korraks toriseda. See on okei, kui saad vihaseks. See on okei, kui sa oled kurb. Emotsioone peab tundma. Ilma halvata poleks ka head. Kuid ei tohi lasta halval võimsust võtta. Samal ajal, kui tuju on pask, hoia kinni positiivsest energiast. See teadmine, et see pask on ajutine, on parim lohutus üldse. Kuna see ON ajutine. Alati tuleb lõpuks valgus taas välja ning kogu see pask ununeb.

Kõik need tujud, mis käivad ülesse ja alla. Need päevad, nädalad, kuud. Kõik see on osa sinu teekonnast. Teekonnast, mil õpid ennast tundma. Ma olen kursis, et minu tujud võivad olla seinast seina. Ma olen korralik eit mõne koha pealt. Ma olen kursis, et olen sõltlane ning mul võivad tulla metsikud isud mürkide järgi. Ma olen kursis kõige sellega. Samuti olen kursis sellega, et ma olen lihtsalt inimene. Emotsioonid on lubatud. Kõik ei pea olema koguaeg kontrolli all. See on okei. Samuti olen kursis, et kui olen pasaga koos, siis saan ennast sellest pasast ka ise puhtaks pesta.

Kunagi ma tundsin ennast halvasti, et ma tunnen ennast halvasti. Kuidas mul saab olla õnnelik elu, kui mul on ka rasked ajad? Rumal kas pole? Saab olla kurb, saab olla vihane, saab olla pettunud. Kõik sellised tunded ja emotsioonid on meile täiesti lubatud. Kas ka inimesed, mehed nendega hakkama saavad, on teine küsimus. Ma ei ole siin, et teha draamat. Pole sellest üldse huvitatud, kuid kui keegi teeb mulle haiget või solvab mind ma tunnen selle emotsiooni lõpuni. Võtan kontrolli oma kätte ning ei lase endaga niimoodi rohkem käituda. Soovid niimoodi käituda, siis palun lahku minu elust.

Ära lase ennast teha väiksemaks. Minu uus mõtlemine on, et olen printsess torni otsas. Kui sa soovid mind, siis tule ja roni ülesse. Mina ise alla ei tule. Kui ei jaksa ronida, siis see on sinu probleem. Mul on seal üleval ka üksinda lõbus. Hoiame ennast! Mida iganes keegi väidab sulle sinu tunnete kohta, siis tea et need on lubatud. Mida iganes keegi väidab sinu soovide kohta, siis tea et need on lubatud. Ära võta oma kõrvale kedagi puhtalt sellepärast, et oled üksik. Oota ära see, kes jõuab sinuni ronida. Sa oled ainult parimat väärt! Sa oled printsess torni otsas!

Leave a Reply