Mulle meeldib elu nautida kohe ja praegu kuna keegi pole lubanud meile homset päeva

Minu blogi kohta on palju öeldud, et alguses hakkasin suure hooga lugema, aga nüüd satun järjest vähem ja vähem sinu blogisse, kuna sa kordad ennast nii palju. Tead, sul on tuline õigus. Kirjutamisega on mul täpselt nii palju kogemust, kui see kogemus, mille ma olen saanud kolme kuuga seda blogi kirjutades.

Kui ma alustasin, kartsin ma väga, mis siis saab, kui mul tuleb writer’s block peale. Mu sõber jagas selle peale mulle ühte youtube’i videot, kus räägiti, et sellist asja nagu writer’s block ei eksiteeri. See tuleb meil siis peale, kui me hakkame kartma, et mida me kirjutame, teistele ei meeldi. Me kardame teiste arvamusi. Sellepärast kirjutan mina muudkui enesekindlalt edasi. Jagan omi mõtteid, arenen, kordan ennast ja muudkui kirjutan. Iga postitus ei saagi olla staarpostitus, kuid hea sõnum on neis kõigis peidus. Ja sellepärast ma ju seda blogi kirjutangi. Kes teab, kes mu blogisse satub mingil kindlal hetkel. Võib olla tema jaoks oligi vaja, et ma just seda sõnumit uuesti kirjutaksin ja ennast kordaks.

Kuid muidugi kõik teie tagasiside on oodatud. Palun esitage mulle julgesti küsimusi. Ma ütlen ausalt, et vahepeal oli mu peas juba nii palju asju segamini uue töö, elukoha muutuse ja muude igapäevaeluliste asjade pärast. Mu elus toimub koguaeg nii nii palju. Mis on okei, kuna see on minu elu ja see meeldib mulle. Kuid raske on jagada ja kirja panna enda mõtteid, kui peas toimub nii tohutult palju. Mõtteid on nii palju, et ühele keskenduda on keeruline. Ma olen nüüd taas üritanud enda toitumist joonde saada ning jalutamas käia. Kuna kohe, kui ma ei keskendunud endale, läks pea paksuks. Suitsetamine mõjus ka halvasti, sellega ma nüüd taas siin võitlen.

Suhe oma mehega on mulle metsikult hästi mõjunud. Härra tulekuga mu stress muudkui väheneb, kuna ta kohtleb mind, kui kuningannat. Ta näeb vaeva meie ühise elu nimel ja see on imeline. Tihti, kui ma küsin tema käest: „Mida sa teed?“ Vastab ta mulle: „Just making sure my queen has everything she wants“. Kui ta paluks mind endale naiseks, oleksin ma kohe nõus. Ta on just täpselt see, kellest ma olen unistanud. Kuid muidugi, see on alles algus ja ma naudin seda algust täiega. Eks me näe, mis edasi saab. Kuid mulle meeldib elu nautida kohe ja praegu kuna keegi pole lubanud meile homset päeva. Elama peab hetkes!

Leave a Reply