Unistada on tore, kõik saab alguse ühest unistusest

Elu ei muutu lihtsamaks, sina muutud lihtsalt tugevamaks. Me tihti mõtleme, miks küll minuga nii juhtus või naa ? Sellepärast, et lihtsalt läks niimoodi. Ise usun, et kõik juhtub põhjusega. Arvan, et minu valu, minu rõõm, minu kogemused on toonud mu siia praegusesse hetke. Ma olen valmis kõigeks, miski ei üllata mind enam. Kui sa lõpuks aru saad, et sul nagunii pole kontrolli elu üle, saad päriselt elama hakata.

Ma olin õnnetu, kui ma elasin minevikus. Ma olin õnnetu, kui ma elasin tulevikus. Peab elama hetkes, kallis. Me ei tea, mis saab homme. Mõne kuu pärast võid olla hoopis teises kohas enda eluga, vaimselt, rahaliselt.. Jätka tööd endaga ning usu endasse. Tunne rõõmu ja ela kohe. Kui sulle ei meeldi midagi, siis muuda seda. Ma ei saa aru, mida me ootame? Oleme väga julged, kui arvame, et meil on aega lõpmatuseni. Lemmiksõna homme…homme…homme… Homme on mingi maagiline maa, kus kõik asjad saavad tehtud. Mis täna saab? Täna toimub ju tegelik elu. Miks sa käitud nagu sul oleks mitu elu? Kui sulle jõuab lõpuks kohale, et sulle ei ole lubatud homset päeva, on nii lihtne öelda, et ma armastan sind. Ma annan sulle andeks. Ma igatsen sind. Ma hoolin sinust.

Unistada on tore, kõik saab alguse ühest unistusest. Mis sa selle unistusega, aga peale hakkad? Lased tal enda peas ringi käia või teed midagi? Ei, ma ei saa… See on liiga hirmus.. Ma ei tea, kus kohast alustada.. Okei. Selge! Sinna su unistus jäigi! Me matame selle mõtte juba enne maha, kui me isegi mitte pole veel proovinud. Sa ei saa mitte kunagi olla 100% valmis ning mitte kunagi ei tule just seda õiget hetke. Kuid see, see point ongi. See tähendab, et samas iga hetk on õige hetk. Kui sa tahad midagi, siis lihtsalt mine ja tee seda. Pigem „Ups“, kui mis oleks võinud saada.

Mida teised küll arvavad, kui ma järsku midagi uut teen? Midagi, mis pole tavaline? Midagi, mis on teistmoodi? Kullake, see on mega okei elada elu, millest teised aru ei saa. See on sinu elu. It’s all about you! Kõik, mis loeb on see, kuidas sina ise ennast tunned ja näed. Sul ei ole aega elada elu, mis sulle ei meeldi, poolikut elu. Ainuke põhjus, miks keegi peaks sind vihkama on sellepärast, et ta on kade su peale. Sina julged, tema mitte.

Mine riski, mine tee. Parem kui lihtsalt passida. Kui mitte midagi ei taha õigesti minna, siis proovi teisiti. Kuula enda sisetunnet ning usalda ennast. Mitte midagi ei muutu üle öö. Trust the process.

Leave a Reply