Usun, et meiega juhtuvad sarnased asjad uuesti ja uuesti kuni me õpime oma tegudest

Sa pead olema piisavalt julge, et võtta riske, kui sa soovid oma unistused täide viia. Kui sa annad alla, siis järelikult ei soovinudki sa seda piisavalt. Kui pole ühtegi viisi, siis loo uus viis. The power of never giving up is real. Sa pead uskuma endasse!

Ma tunnen taas, kuidas oleks nagu saanud suure tarkuse või tugevuse juurde. Ma teadsin, et tuleb metsikult negatiivset tagasisidet ja saan endale heiterid, kui sellistest asjadest räägin. Kes oma nime alt niimoodi avalikult jagab selliseid asju? Nagu näha mina. See oli väga koormav, kuna esiteks ma olen teie ees alasti. Ma tunnistan kogu maailmale enda vigu ja lollusi, mida ma teinud olen. Inimestel on väga raske endalegi enda vigu tunnistada ja no näed, ma jagan kõigile. Ma teen seda ka edasi, ärge sellepärast muretsege. Kuid, miks ma suudan seda teha ja miks teiste negatiivne arvamus mulle ei loe?

Ma olen endale andeks andnud. Sa ei saavuta mitte midagi tarka, kui sa jäädki mõtlema: „Kuidas ma küll niimoodi tegin?!” Ma olin nii rumal. Ma olin nii odav. Ma olin nii kadunud. Olin jah. Tõesti olin, kuid no näed enam ei ole. Ma sain oma õppetunnid kätte ja soovin nüüd sulle jagada, kuidas kõigest on võimalik välja tulla. Endale peab lihtsalt andeks andma, sest mis tehtud see tehtud. Tuleb edasi liikuda ning mul on see imeline võimalus enda teekonda ka sulle jagada. Saame koos areneda ning olla teineteisele toeks.

Elu ongi üks suur teekond. Mina usun, et meiega juhtuvad sarnased asjad uuesti ja uuesti kuni me õpime oma tegudest. Kui lõpuks jõuab õppetund kohale ning areneme, tuleb jälle uus ülesanne. Jälle uued katsumused. Niimoodi see elu muudkui edasi lähebki, sina saad selle käigus targemaks, kui oled nõus arenema. See on minu meelest nii ilus. Elu on nii põnev. Kas pole? Idee sellest, et sa ei tea mis homme saab, on nii huvitav. Me ei tea mitte kunagi, mis astub välja uue nurga tagant meie teele, seega tuleb nautida igat hetke. Tuleb võtta elult maksimumi. Aktsepteerida, et alati ei lähe niimoodi nagu me soovime. Kui me seda kõike ju teame, siis milleks peast kinni hoida ja ennast maha teha? Tuleb endale andeks anda ning ennast parandada.

Varem ei olnud seda tarkust, et käituda õigesti. Nüüd on. Õpi enda vigadest, mitte ära jää neid kordama. Tehes uuesti ja uuesti samu asju ei muutu mitte midagi. Ma tegin palju palju valesti kuni lõpuks tegin midagi õigesti. Oi, kallis ma olen nii noor ja nii palju on veel ees. Kas see pole mitte imeline? Ma siiralt arvan, et kõik on võimalik, kui endasse uskuda. Seega usu! Kontrolli enda mõtteid või nemad kontrollivad sind. Ütle jah! Negatiivselt mõtlemine ei too sulle positiivset elu seega muuda suunda.

Aktsepteeri, et sind on üks. Aktsepteeri, et sa oled vaid inimene. Kuid olla inimene on imeline. Sul on nii palju võimalusi. Eriti Eestis, siin on veel nii palju asju, mida mitte keegi ei ole teinud. Peab lihtsalt jalad kõhu alt välja võtma ning alustama. Mida sa ootad? Sellist asja nagu ideaalne hetk ei ole olemas. Lihtsalt alusta! Mine tee! Mine riski! Mine ja ebaõnnestu kasvõi tuhat korda kuni sa lõpuks saavutad selle, mida sa soovid! Lõpeta see alkohol, lõpeta elu raiskamine, lõpeta ootamine. Meile ei ole lubatud homset päeva. Mitte kunagi sa ei tea, kaua sulle üldse aega on antud. Kuid ühte ma luban sulle! Kõik on võimalik, kui sa usud endasse!

Meile on antud see imeline üks elu. Võtame sellest maksimumi. Saavutame enda unistused. Aitame üksteist. Anname jõudu positiivsusele ning armastame ennast ja teisi kuu peale ja tagasi! Mida sa mõtled, seda sa tõmbad. Positiivsus, positiivsus, positiivsus!

Leave a Reply